Share |

Voor al uw zoete creaties!

   

 

 

 

 

 

 


Is bakken altijd jouw passie geweest maar mis je toch net de fijne kneepjes van het vak
(hobbymatig of professioneel), de do’s en vooral dont’s?

>>> Dan is deze cursus iets voor jou! <<<

 

Na jarenlange ervaring als leverancier bieden wij nu cursisten de kans een kijkje te nemen achter de schermen in onze bakkerij.
Je leert tijdens de cursus niet alleen belangrijke theorie, maar je gaat ook aan de slag in de praktijk.
Deze combinatie zorgt voor een volledige kennismaking met patisserie en banket, die je vervolgens thuis zelfstandig kunt toepassen.


Wat maakt ons aanbod uniek? Je staat zelf achter de mixer, het betreft geen demonstratie!
Je krijgt uitleg over alle grondstoffen en ingrediënten, ook uitleg over het vak "banket", maar leert vooral door te doen.


Inbegrepen: je krijgt het eindresultaat volledig mee naar huis met een gemiddelde waarde van €40 per taart, koffie en thee tijdens de cursus, verpakking en gebruik van materiaal, draaiboek met recepten en tips voor thuis.
 

Voor wie is deze cursus geschikt? Deze cursus is alleen geschikt voor mensen die al geringe bakervaring hebben, het is de bedoeling dat je je kunt redden in een bakomgeving. Je hoeft geen professional te zijn, maar minstens al eens een aantal taarten (geprobeerd) gebakken te hebben!



 

AGENDA:

 

* Zaterdag 10 juni 2017:

Tijd: 10:00 - 13:00
VOL

Red Velvet:
We leren je deze exclusieve taart bakken die qua smaak én uiterlijk net
iets specialer is dan andere cakesoorten, en vertellen je meteen over onze
geheime vulling van zijdezachte roomkaas die perfect samengaat
met de heerlijk luchtige cake.


Doelgroep: Mensen met geen tot weinig voorkennis van patisserie.
Inbegrepen: 1 complete taart, verpakking, gebruik van materiaal,
koffie/thee/versnaperingen,de expertise en uitleg van Tante Suiker & Team, draaiboek (incl. recepten) voor thuis.


Prijs: €59,50


 

 

* Zaterdag 10 juni 2017:

Tijd: 14:00 - 17:00

VOL


Death by Chocolate:
We gaan je leren hoe je chocolade, chocolade en chocolade
kunt verwerken in een unieke taart ZONDER dat deze te heftig wordt.

Heel geschikt voor echte choco-liefhebbers, maar ook juist
voor hen die denken dat een chocoladetaart niet lekker kan zijn.
Je leert de cake te bakken, de crème te verwerken, maar ook:
welke ingrediënten zijn do's en dont's voor een perfecte chocoladetaart?


Doelgroep: Mensen met geen tot weinig voorkennis van patisserie.
Inbegrepen: 1 complete taart, verpakking, gebruik van materiaal,
koffie/thee/versnaperingen,de expertise en uitleg van Tante Suiker & Team, draaiboek (incl. recepten) voor thuis.

 

Prijs: €59,50

 

 

Actie:

Als je beide cursussen op dezelfde dag wilt volgen, bieden wij een gratis lunch aan. Geef graag aan bij je reservering dat/of je hier gebruik van wilt maken!

 

 

Om je op te geven, stuur een mail naar: info@tantesuiker.nl of bel: 035-7505065

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



***Ben je Horeca ondernemer of (banket)bakker? Dan bieden wij op maat gemaakte cursussen om uw personeel/ kok op te leiden***

Bake Academy


Homebaking