Share |

Voor al uw zoete creaties!

Basistaart decoreren: €45 per persoon

(alleen als groep te boeken, minimaal 8 aanmeldingen wij komen ook op locatie!)

 

Taarten bekleden en decoreren is de enige kunstvorm waarbij je creativiteit kunt leren.

 In een leuke sfeer en ontspannende omgeving kun je dit leren bij Tante Suiker. Een workshop met een groep vrienden (vrijgezellenfeest), baby showers, teambuilding, etc. is natuurlijk gezellig.

 Maar ook individuele inschrijvingen kunnen leiden tot een leuke gemotiveerde groep! Uiteraard onder genot van een stukje taart, koffie thee of fris.

 

Als beginner vraag je je af: waarmee start ik. Het is aan te raden altijd te beginnen met een basisworkshop. Tijdens de basisworkshop krijg je uitleg over het materiaal en het gereedschap. De basisworkshop bestaat uit het vullen en bekleden van een 20 cm (doorsnee) Bol- taart (12-14 personen) en het decoreren daarvan. Je leert wat marsepein is, hoe je dit kleurt en verwerkt op de taart. En tot slot leer je hoe je decoraties n.a.v. jouw eigen gekozen thema maakt.

 

Tante Suiker onderscheidt zich door het gebruik van poedersuiker weg te laten! Wat als eindresultaat een mooie glanzende taart is. Ook het gebruik van glitters, glans, parels en bijzondere mallen en vormpjes maakt deze workshop uniek!

Geen 'standaard' workshop bij ons, iedereen gaat met een unieke, zelf bedachte en gemaakte creatie naar huis!

Elke cursist krijgt een taartbodem/kapsel. Een kapsel is een taartbodem die wordt gemaakt van een luchtige biscuitmix zonder boter. Dit gaat heel goed samen met de zoete samenstelling van marsepein. Het is dan minder machtig. Het vullen gebeurd door middel van 2 lagen op basis van botercrème en jam. Tijdens de cursus kan er uit diverse smaken gekozen worden.

 

Als de taart af is kan de taart vervoerd worden in een taartdoos die je uiteraard ook mee krijgt.

De prijs is inclusief alle benodigdheden! De duur van deze workshop is 3 uur.

Thee, fris en heelrijke versnaperingen zijn inbegrepen.

 

 

Foto Gallerij van workshops en het eindresultaat van de cursisten.